Mugler Angel Eau de Parfum Refillable 50 ml

Artikelnummer: 58633f44d96e Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , , , , , ,

Hartnoten

, , , , , , , , , , ,

Basisnoten

, , , , , , ,

Beschrijving

Mugler Angel Eau de Parfum is een hartstochtelijke en verleidelijke geur voor dames. Ontworpen voor de wintermaanden, combineert het aroma van ananas, bergamot, cassis, jasmijn, kokosnoot, mandarijn, meloen en suikerspin met basisnoten van amber, karamel, muskus, patchouli, pure chocolade, sandelhout, tonkaboon en vanille. Deze geur is een uitstekend geschenk voor vrouwen die van zoete en kruidige geuren houden. Het is heerlijk om te dragen en heeft een lange houdbaarheid.

Mugler Angel Eau de Parfum is een geur die op het lichaam wordt aangebracht. De topnoten komen tot hun recht op het hals en polsgebied, waar de basisnoten langzaam vrijkomen. Het is het beste om het parfum op de huid aan te brengen omdat het de warmte absorbeert van het lichaam en de geur verspreidt. Ook als je het parfum op je kleding aanbrengt, zal de geur in de lucht blijven hangen.

Mugler Angel Eau de Parfum is een unieke geur die zowel verleidelijk als betoverend is. Het is een geur die de zintuigen doet opschieten en de gedachten voeden met zoete en kruidige noten. Als je op zoek bent naar een luxe cadeau voor een vrouw, dan is dit parfum een geweldige keuze. Mugler Angel Eau de Parfum is een geur die je nooit zult vergeten.