Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 68511db1a342 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette is een unieke geur die een perfecte combinatie vormt van bloemige fruitige tonen. Dit is een uitstekend geschenk voor dames die van aantrekkelijke geuren houden. De topnoten van de geur bestaan uit lelietje-van-dalen, roze grapefruit en zwarte bes. De hartnoten bestaan uit granaatappel, roos en rose hyacint, terwijl de basisnoten bestaan uit ambroxan, ceder en muskus. Met deze frisse, bloemige geur zal je er altijd op je best uitzien en ruiken.

Het is heel eenvoudig om de geur toe te passen. Breng het liefst ‘s ochtends na het douchen de eau de toilette aan op je polsen, achter je oren en op je hals. Deze gebieden staan bekend om hun warmte en zullen hierdoor de geur van Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette beter verspreiden. Ook zal de geur hierdoor langer aanhouden. Als je de geur later in de dag opnieuw wilt aanbrengen, is dat geen probleem. Gebruik dan gewoon een kleine hoeveelheid op dezelfde plaatsen.

Besluit je om Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette aan te schaffen, dan kies je voor een parfum dat staat voor kwaliteit, luxe en stijl. Door de frisse, bloemige tonen word je in een oogwenk omringd door een betoverende geur die je zelfvertrouwen een boost geeft. Geniet van deze unieke geur die je altijd en overal kan dragen.