Marc Jacobs Dot Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 875ba0642660 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Marc Jacobs Dot is een frisse en zonnige geur voor dames. Deze moderne en vrouwelijke parfum is perfect voor de lentezon.De topnoten van Dragonfruit (Pitahaya), Kamperfoelie en Rode bessen (Aalbes) geven een heerlijke, fruitige geur. Het hart bestaat uit Jasmijn, Kokosnoot en Oranjebloesem, waardoor het een bloemig en romig aroma heeft. De basis is verrijkt met Drijfhout, Muskus en Vanille. Door deze combinatie is het een perfecte geur voor de lente- en zomermaanden.

Marc Jacobs Dot is een uitstekend geschenk voor vrouwen. De parfum is verpakt in een glazen fles met een prachtig, gouden dop, waardoor het een klassieke en luxueuze uitstraling heeft. Het is een perfect cadeau voor je moeder, dochter, zus of vriendin.

Marc Jacobs Dot moet op de huid op de volgende plaatsen worden aangebracht: achter de oren, op de binnenkant van de ellebogen, op het decolleté en op de polsen. Hierdoor blijft de geur het hele dag vers. De parfum is ook perfect om op te frissen door hier en daar op te spuiten.