Loewe Solo Loewe Ella Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 6196b3fd48ff Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Loewe Solo Loewe Ella Eau de Toilette is een mooie, lichte geur wat perfect is voor het lente en zomerseizoen. De levensduur is redelijk goed, je kan hem de hele dag gedragen zonder dat hij vervaagt.

Het is een bloemige geur met een zonnige toets. De geur is fris en subtiel, met tonen van bloemen, citroen en sinaasappel.

De geur is universeel en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is een ideaal parfum voor mensen van alle leeftijden. De geur is subtiel en klassiek, zodat het geschikt is voor overdag. Het is perfect voor het werk, een dagje shoppen of een lunch met vrienden.

Loewe Solo Loewe Ella heeft een aantal gelijkaardige parfums. De geuren die er het meeste op lijken zijn: Loewe Solo Loewe Quizás, Loewe Solo Loewe Jazmín, Loewe Solo Loewe Esencia en Loewe Solo Loewe 001 Woman. Al deze geuren hebben een frisse, subtiele bloemengeur.

Kortom, Loewe Solo Loewe Ella Eau de Toilette is een mooie, subtiele geur die perfect is voor het lente en zomerseizoen. De frisse bloemige geur is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, van alle leeftijden. Het is een perfecte geur voor overdag en kan gemakkelijk worden gedragen bij elke gelegenheid.