Loewe Solo Loewe Ella Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: a0ca56151c75 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , , , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Loewe Solo Loewe Ella Eau de Parfum is een lentegeur voor dames. De parfumeur heeft een oriëntaals bloemige geur samengesteld met een aantal heerlijk frisse topnoten. Deze topnoten bestaan uit appel, peer, perzik en pomerans. In het hart van de geur vind je vervolgens Arabische jasmijn (Sambac), damask roos, groene thee, heliotroop (vanillebloem), oranjebloesem en viooltje. Ten slotte worden de heerlijke geurnoten afgerond met warme basisnoten van amber, Virginiaanse ceder en witte houtsoorten.

Loewe Solo Loewe Ella Eau de Parfum maakt een uitstekend geschenk voor elke dame die van een verfijnde parfum houdt. Het is een echte lentegeur, die perfect past bij het seizoen. Breng de parfum aan op de polsen, de achterkant van de nek en achter de oren. Zo blijft de geur de hele dag heerlijk hangen.

Kortom, Loewe Solo Loewe Ella Eau de Parfum is een heerlijke parfum voor dames. De geurnoten bieden een combinatie van frisse topnoten, romige hartnoten en warme basisnoten. Het is een perfecte parfum voor elke dame die van een verfijnde, klassieke geur houdt. Dit maakt Loewe Solo Loewe Ella Eau de Parfum tot een uitstekend geschenk voor elke dame.