Loewe Paula’s Ibiza Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 1937e5599deb Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Loewe Paula’s Ibiza Eau de Toilette is een unisex parfum voor iedereen die van de zomer wil genieten. De geur is bloemig aquatisch met topnoten die bestaan uit galbanum (gomhars), kokosnoot en mandarijn. Hartnoten zijn drijfhout, narcis en Plumeria, en de basisnoten zijn ambergris, bourbon vanille en patchouli. Dit is een uitstekend geschenk voor zowel mannen als vrouwen, aangezien het een unisex parfum is.

Het aanbrengen van de parfum is eenvoudig. Eerst moet je de geur op je huid aanbrengen, bij de polsen, achter de oren of op de borst. Als je meer geur wilt, spuit je wat op je kleding, vooral op je hals en borst. Vergeet ook niet dat parfum langer blijft als je het combineert met een lichaamslotion of een douchegel.

Bij het kiezen van een parfum is het belangrijk om het te testen en niet alleen op de verpakking te vertrouwen. Loewe Paula’s Ibiza Eau de Toilette is een parfum dat de zomerse sfeer weerspiegelt en je een verfrissende geur geeft. Dit parfum is een uitstekend geschenk voor mannen en vrouwen. Met zijn bloemige, aquatische geur zal het zeker een geweldig cadeau zijn.