Leonard Tamango Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: d17384792518 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Leonard Tamango Eau de Toilette is een uitstekende keuze voor vrouwen die van een klassieke, subtiele geur houden. De geur is fris, bloemig en fruitig, maar niet te overweldigend. Het is ideaal voor het lente en zomerseizoen, omdat de geur licht en fris is.

De levensduur is ook goed; het blijft de hele dag op de huid aanwezig, verlengd door het aanbrengen van extra sprays. Leonard Tamango Eau de Toilette is een unisexgeur, maar heeft een meer vrouwelijke toon, waardoor het een goede keuze is voor vrouwen van alle leeftijden.

De geur is perfect om te dragen als je naar je werk gaat, naar een vergadering of een avondje uit. Het is niet te sterk en niet te overheersend, maar het zal zeker de aandacht trekken.

Leonard Tamango Eau de Toilette heeft gelijkaardige parfums zoals Givenchy Play, Chanel Coco Mademoiselle en Lancôme La Vie Est Belle. Al deze geuren hebben een frisse bloemige geur, die weliswaar een beetje verschillend is, maar toch vergelijkbaar is.

Al met al is Leonard Tamango Eau de Toilette een uitstekende keuze voor vrouwen die van een klassieke, subtiele geur houden. De geur is fris, bloemig en fruitig, maar niet te overweldigend, waardoor het perfect is om te dragen tijdens elke gelegenheid. Bovendien heeft het gelijkaardige parfums die ook een frisse bloemige geur hebben.