Le Couvent Maison de Parfum Smyrna Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 7f81bd38b5b4 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Le Couvent Maison de Parfum Smyrna Eau de Parfum is een unisex parfum dat perfect geschikt is voor mensen van alle leeftijden. Het heeft een klassieke chypre bloemige geur, die ideaal is voor de lente en herfst. De topnoten bevatten bergamot, terwijl de hartnoten de geur van roos absolute en zwarte peper bevatten. De basisnoten zijn ceder en sandelhout, die zorgen voor een warm en natuurlijk aroma.

Dit parfum is een uitstekend geschenk voor het hele gezin. Het komt in een elegant flesje dat er mooi uitziet en een lichte, aangename geur afgeeft. Het is ook erg betaalbaar, waardoor het een geweldige optie is voor iedereen die op zoek is naar een betaalbaar parfum. Het is ook een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een parfum dat niet te sterk is.

Het parfum moet op de juiste plek worden aangebracht om de beste resultaten te krijgen. Breng het aan op de polsen, achter de oren, aan de binnenkant van de ellebogen en aan de basis van de hals. Dit zorgt ervoor dat de geur langer blijft hangen en intenser wordt. Het is ook belangrijk om het parfum opnieuw aan te brengen als de geur vervaagt. Le Couvent Maison de Parfum Smyrna Eau de Parfum is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbaar en klassiek parfum.