Kilian Liaisons Dangereuses Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 6be1276cffd0 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Kilian Liaisons Dangereuses Eau de Parfum is een unisex parfum die heerlijk is om het hele jaar door te dragen. De geur heeft een chypre fruitige karakter en is perfect voor mannen en vrouwen. De topnoten van de geur bestaan uit kokosnoot, perzik, pruim en zwarte bes. Het hart van de geur bevat geranium, kaneel, muskus ambrette en roos. De basisnoten van de geur bestaan uit eikenmos, houtachtige noten, muskus, sandelhout, vanille en vetiver.

Kilian Liaisons Dangereuses Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor zowel mannen als vrouwen. Het is een perfect cadeau voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, Kerstmis en Valentijnsdag. Het parfum is het meest effectief als het wordt aangebracht aan de polsen, achter de oren en achter de knieën.

Kilian Liaisons Dangereuses Eau de Parfum is een verfijnde, chypre fruitige geur die perfect is voor elke gelegenheid. Het is een krachtige geur die perfect is voor mannen en vrouwen. De geur is perfect om het hele jaar door te dragen, van de lente tot de herfst. Het is een uitstekend geschenk voor speciale gelegenheden waarvan je iemand echt wilt verrassen.