Karl Lagerfeld Pour Homme Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: cfe4d1f3cdca Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Karl Lagerfeld Pour Homme Eau de Toilette is een frisse, fruitige geur die perfect is voor het warme seizoen. De geur is een mix van een zachte, citrusachtige basis met subtiele bloemige en kruidige accenten. De geur is mannelijk, maar ook geschikt voor vrouwen.

De geur heeft een goede levensduur en blijft de hele dag fris. Karl Lagerfeld Pour Homme is het perfecte parfum om te dragen tijdens de lente en zomermaanden. Het is een ideale geur oms ochtends te dragen voor een dagje shoppen of een dagje aan het strand.

De frisse, fruitige geur zorgt dat je je zelfverzekerd voelt en je dag goed begint.

Er zijn verschillende gelijkaardige parfums op de markt, maar Karl Lagerfeld Pour Homme is echt uniek. De geur is fris en fruitig, zonder te zoet te zijn. Het is ook vergelijkbaar met Gucci Guilty Pour Homme, maar heeft een meer subtiele, frisse geur. Ook Calvin Klein Eternity is vergelijkbaar, maar heeft een meer bloemige, kruidige geur.

Al met al is Karl Lagerfeld Pour Homme Eau de Toilette een frisse, fruitige geur die perfect is voor het warme seizoen. De geur is mannelijk, maar ook geschikt voor vrouwen. Het is een goede keuze voor alle mannen die op zoek zijn naar een frisse, fruitige geur. De geur heeft een goede levensduur.