Juliette Has a Gun Lipstick Fever Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: ea796f3c51ab Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Juliette Has a Gun Lipstick Fever Eau de Parfum is een perfect cadeau voor dames. De geur is bloemig en fruitig met topnoten van framboos en viooltje, hartnoten van iris en patchouli en basisnoten van ceder en vanille. De geur is geschikt voor lente en herfst.

De Lipstick Fever Eau de Parfum van Juliette Has a Gun is een vrouwelijke, moderne geur die een gevoel van romantiek en sensualiteit creëert. De frisse topnoten maken de geur ideaal voor de lente en de warme hartnoten geven het een herfstig gevoel. De basisnoten van ceder en vanille geven de geur een sensueel karakter.

Het aanbrengen van de geur is eenvoudig, aangezien de flacon een spray is. Breng de parfum aan op de polsen en achter de oren om de geur het best te laten uitkomen. Breng het ook aan op de hals en op de binnenkant van de ellebogen. Vernevel de geur lichtjes en laat het een paar minuten intrekken voordat je kleding aandoet.

Juliette Has a Gun Lipstick Fever Eau de Parfum is een perfecte manier om je look te verfraaien en je vrouwelijke kant te benadrukken. De moderne, sensuele geur geeft je een warme en romantische uitstraling die niet alleen je zelfvertrouwen boost, maar ook iedereen in je omgeving aansteekt.

Juliette Has a Gun Lipstick Fever Eau de Parfum is een origineel en uitstekend cadeau voor dames. De frisse, bloemige geur is geschikt voor elk seizoen en is gemakkelijk aan te brengen. De parfum benadrukt je vrouwelijke kant en geeft je een warm en romantisch gevoel.