James Bond 007 Cologne Eau de Cologne 50 ml

Artikelnummer: a12ee096f2c2 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

James Bond 007 Cologne Eau de Cologne is een frisse, mannelijke geur die ideaal is voor de warme, zomerse dagen. Het is een aromatisch fougere geurtype, waarbij de topnoten ananas, basilicum en munt zijn. Het hart van de geur bestaat uit jeneverbes, scharlei en zwarte peper en de basis van de geur is amber, ceder, eikenmos en patchouli.

De beste plaats om deze geur aan te brengen, is op de polsen, achter de oren en op de nek. Deze geur blijft de hele dag lang hangen, waardoor je er de hele dag van kunt genieten. Het is ook een goed idee om de geur op je kleding aan te brengen, omdat de geur dan nog langer blijft hangen.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van James Bond 007 Cologne Eau de Cologne. Het is een frisse, mannelijke geur die perfect is voor de warme, zomerse dagen. De geur is aromatisch fougere, met topnoten ananas, basilicum en munt. Het hart van de geur bestaat uit jeneverbes, scharlei en zwarte peper en de basis is amber, ceder, eikenmos en patchouli. De geur blijft de hele dag hangen en is ook geschikt voor op je kleding. De geur is ook niet te sterk, maar heeft een subtiele, maar krachtige aroma. Het is ook een goede geur voor elke gelegenheid, of je nu een dagje aan het strand gaat, een avond uitgaat of gewoon aan het werk bent.

James Bond 007 Cologne Eau de Cologne is dus de perfecte geur voor de zomerse dagen. Het is een frisse, mannelijke geur met een aromatisch fougere geurtype. Het is een subtiele, maar krachtige geur die de hele dag blijft hangen en geschikt is voor elke gelegenheid. Het is een geur die je doet opvallen, maar niet overheersend is. Als je op zoek bent naar een frisse, mannelijke geur voor de warme, zomerse dagen, dan is James Bond 007 Cologne Eau de Cologne de perfecte keuze.