Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: e544a4b38103 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum is een unieke parfum die geschikt is voor dames. Deze luxe geur is ontworpen om het beste te bieden in een parfum en heeft een mooie en vrouwelijke geur die de zintuigen prikkelt. De geur wordt geclassificeerd als amber houtachtig en heeft een combinatie van topnoten zoals bergamot en lavendel, hartnoten zoals Arabische jasmijn (sambac), iris en roos en basisnoten zoals Australisch sandelhout, benzoine, cumarine, patchouli, Tahitiaanse vanille en zoethout.

Deze parfum is het perfecte geschenk voor vrouwen van alle leeftijden. De mooie geur is zacht en subtiel, waardoor het een geschikte geur is voor elke gelegenheid. Het is een goede keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een geur die zij kunnen dragen voor zowel formele als informele gelegenheden. Bovendien is het een goede keuze voor speciale gelegenheden, aangezien het een luxe geur is die een touch of class toevoegt aan elke look.

Het is belangrijk om de juiste plaats te kiezen om deze parfum aan te brengen. Het is aan te raden de parfum op de warmste delen van het lichaam aan te brengen, zoals de pols, achter de oren en achter de knieën. Deze plaatsen kunnen helpen bij het verspreiden van de geur, waardoor de geur langer duurt. Bovendien is het aan te raden om de parfum ‘s ochtends, direct na het douchen, aan te brengen om de geur zo lang mogelijk vast te houden.