Guerlain La Petite Robe Noire Ma Premiere Robe Eau de Parfum So Frenchy Edition 50 ml

Artikelnummer: 073ad1e7ae16 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een geur die je afzonderlijk en onderscheidend maakt, dan is Guerlain La Petite Robe Noire Ma Premiere Robe Eau de Parfum So Frenchy Edition de perfecte keuze. Deze elegante en verfijnde geur is geïnspireerd op de Franse mode en stijlvolle elegante dames. Het is een verfijnde bloemachtige en fruitige geur met topnoten van amandel, bergamot, kersen en rode bessen (aalbes). De hartnoten bestaan uit zwarte roos, terwijl de basisnoten bestaan uit amandel, tonkaboon en zwarte thee.

Deze verfijnde geur is geschikt voor herfst en winter en is het perfecte cadeau voor jezelf of iemand die je lief hebt. La Petite Robe Noire is een elegante geur die je goed kunt aanbrengen op de polsen, de binnenkant van de ellebogen, achter de oren en achter de knieën. Het heeft de volgende voordelen:

  • Langere geurduur: Deze geur blijft de hele dag lang hangen, waardoor je je altijd verzekerd voelt van een heerlijke geur.
  • Verfijnde geur: Deze geur is een mix van bloemige en fruitige noten, waardoor je je elegant en stijlvol zult voelen.
  • Geschikt voor elke leeftijd: Deze geur is geschikt voor elke leeftijd, waardoor iedereen er plezier aan kan beleven.
  • Geschikt voor elke seizoen: Deze geur is geschikt voor elk seizoen, waardoor je de hele jaar door kunt genieten van deze verfijnde geur.

Deze verfijnde geur is perfect voor elke gelegenheid en maakt je stijlvol en elegant. Deze geur maakt je uniek en onderscheidend; het is een geur die je niet snel zult vergeten. La Petite Robe Noire is de perfecte geur voor vrouwen die zich stijlvol en verfijnd willen voelen. Dus als je op zoek bent naar een geur die je afzonderlijk en onderscheidend maakt, dan is Guerlain La Petite Robe Noire Ma Premiere Robe Eau de Parfum So Frenchy Edition de perfecte keuze.