Grès Caline Sweet Appeal Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 44ded5e59425 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

De Grès Caline Sweet Appeal Eau de Toilette voor dames is een heerlijke geur die perfect past bij de herfst en winter. De geur is een bloemig fruitig gourmand met fruitige noten, kumquat en neroli (oranjebloesem) als topnoten, heliotroop (vanillebloem), jasmijn en witte chocola als hartnoten en muskus, patchouli en sandelhout als basisnoten.

De geur heeft een heerlijke, zoete, verleidelijke uitstraling die je goed kunt aanbrengen op je polsen, achter je oren en op je hals. Deze geur is perfect als je op zoek bent naar een aangename geur die je goed kunt dragen in de koudere seizoenen.

De Grès Caline Sweet Appeal Eau de Toilette heeft tal van voordelen, waaronder:

  • Verfijnde, zoete geur: De geur is verfijnd en zoet, waardoor het een aangename geur is die je gemakkelijk kunt dragen in de herfst en winter.
  • Langdurig: De geur is langdurig en blijft de hele dag aanwezig, zodat je je verzekerd kunt voelen van een heerlijke, zoete geur.
  • Geschikt voor iedere gelegenheid: De geur is geschikt voor verschillende gelegenheden, waardoor je je altijd elegant zult voelen.

De Grès Caline Sweet Appeal Eau de Toilette is een heerlijke, verleidelijke geur die perfect past bij de herfst en winter. De geur heeft een verfijnde, zoete geur die langdurig is en die je kunt dragen bij verschillende gelegenheden. Met de Grès Caline Sweet Appeal Eau de Toilette kun je je stijlvol en verzorgd voelen, waardoor je je op iedere gelegenheid op je best kunt voelen.