Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: c94f53cdf226 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , , , , ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum is een luxueuze geur voor dames. De geur is oriëntaals bloemig en bevat topnoten van citrusvruchten, mirabelle pruim en roze peper. Het hart van de geur bestaat uit appel, Arabische jasmijn, lelietje-van-dalen, oranjebloesem, perzik, roos en zwarte bes. De basisnoten zijn ceder, patchouli, sandelhout, vanille, vetiver en witte muskus. De herfst en winter zijn de perfecte seizoenen om deze geur te dragen.

Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. Een parfum is een persoonlijke geur en heeft een emotioneel effect op de drager. De geur heeft een krachtige aantrekkingskracht omdat de geadoreerde de geur als een soort magisch aura om zich heen zal dragen. Het is een geweldig cadeau om iemand te verrassen met een luxueuze geur die een subtiele en elegante indruk achterlaat.

Wanneer u de parfum draagt, moet u deze aanbrengen op de warmste delen van uw lichaam. Deze plekken zijn de binnenkanten van uw polsen, achter uw oren, achter uw knieën en uw hals. Deze punten stoten warmte af waardoor de geur beter verspreidt en langer blijft hangen. Om de intensiteit van de geur te verhogen, kunt u ook een klein beetje parfum op uw kleding aanbrengen.