Giorgio Armani Si Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: d4bab15c1492 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Giorgio Armani Si Eau de Parfum is een luxe parfum voor dames, ontworpen voor het herfst- en winterseizoen. Het is een chypre fruitig parfum met topnoten van groene mandarijn en zwarte bes, hartnoten van eikenmos, neroli (oranjebloesem), patchouli en roos, gebaseerd op basisnoten van vanille en witte muskus.

Giorgio Armani Si Eau de Parfum is het perfecte parfum voor vrouwen die op zoek zijn naar een vrouwelijke geur met een sensuele en mysterieuze uitstraling. Het is een echte klassieker die geassocieerd wordt met glamour en schoonheid.

De geur is heerlijk, subtiel en verleidelijk en heeft een aangename en lange duur. Hierdoor is het parfum perfect om overdag te dragen, maar het is ook geschikt voor speciale gelegenheden. Het is een geur die vrouwen in staat stelt om hun individualiteit te tonen.

Het parfum is gemakkelijk aan te brengen op de polsen, achter de oren en op de hals. De voordelen zijn dat het een uitstekende geur is met een stijlvolle uitstraling die langdurig aanwezig is. Het is ook verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor het de perfecte keuze is voor elke vrouw.

In tegenstelling tot veel andere parfums, is Giorgio Armani Si Eau de Parfum een parfum dat liefde en warmte uitstraalt, zonder te veel op te vallen. Het is een parfum dat perfect geschikt is voor vrouwen die op zoek zijn naar een geur die verfijnd, modern en vrouwelijk is. Het is een van de meest populaire parfums voor vrouwen, dankzij de unieke geur en het luxe design.