Ferrari Vetiver Essence Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 25118d4a2d21 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Ferrari Vetiver Essence Eau de Parfum is een heerlijke geur voor heren die geschikt is voor het dragen tijdens de lente en herfst. Het heeft een houtachtig kruidig geurtype dat wordt gecreëerd door de topnoten van Calabrische Bergamot, Kardemom, Roze peper en Sichuan Peper. Hartnoten van Koffie, Orris wortel (Iris Germanica) en Vetiver zorgen voor een diepere geur met basisnoten van Hazelnoot, Patchouli en Tonkaboon.

Ferrari Vetiver Essence Eau de Parfum is het perfecte parfum om te dragen als je een vleugje luxe en stijl wilt toevoegen aan je look. Het parfum is krachtig maar subtiel en heeft een perfecte balans tussen de verschillende geurnoten. Het is het perfecte parfum om te dragen als je op zoek bent naar een geur die de aandacht trekt.

Waar moet je het aanbrengen? Ferrari Vetiver Essence Eau de Parfum moet op de punten op het lichaam aangebracht worden waar het meeste bloed stroomt, zoals de polsen, de hals, achter de oren, achter de knieën en de binnenkant van de ellebogen. Door deze punten te gebruiken, wordt de geur versterkt en blijft de geur langer hangen.

Wat zijn de voordelen? Het dragen van Ferrari Vetiver Essence Eau de Parfum biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het een parfum van topkwaliteit dat een krachtige en elegante geur creëert. De geur is subtiel maar krachtig en blijft de hele dag hangen. Daarnaast is het parfum gemaakt van de beste ingrediënten en laat het je er stijlvol uitzien.

Al met al is Ferrari Vetiver Essence Eau de Parfum een heerlijk parfum dat een perfecte balans heeft tussen stijl en luxe. Het is een krachtige en subtiele geur die de hele dag blijft hangen. Deze geur creëert een stijlvolle en elegante look waarmee je je kunt onderscheiden.