Dsquared² Wood for him Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 95237d7e2418 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Dsquared² Wood for him Eau de Toilette is een heerlijke geur die perfect is voor alle seizoenen. De topnoten bestaan uit calabrische bergamot, mandarijn en siciliaanse citroen, die samen een fris en fruitig aroma creëren. De hartnoten bestaan uit gember, kardemom en viooltjesblad, die een bloemig en verleidelijk aroma creëren. En ten slotte bevat de basisnoten ambroxan, vetiver en witte houtsoorten, die een houtachtig muskusaroma creëren.

Dsquared² Wood for him Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor mannen. Het is een frisse, verleidelijke geur die elke man zal waarderen. U kunt het parfum op elke gewenste plek aanbrengen, zoals in de nek, achter de oren, op de binnenkant van de polsen, enzovoort. Het parfum zal urenlang blijven hangen, waardoor uw man de hele dag kan genieten van de heerlijke geur.

Dsquared² Wood for him Eau de Toilette is een heerlijk parfum dat perfect is als cadeau voor mannen. Het is een frisse, bloemige geur met een houtachtig muskusaroma dat zeker zal opvallen. De geur zal zijn gebruiker heerlijk laten ruiken en hij zal zich de hele dag energiek en verfrist voelen. Dit parfum is zeker een geweldige manier om iemand te verrassen.