Dior Poison Girl Unexpected Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 70f0382431b0 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Dior Poison Girl Unexpected Eau de Toilette is een verleidelijk parfum voor dames. Deze geur is perfect voor de herfst- en wintermaanden. De topnoten zijn bloedsinaasappel, citroen en gember, waardoor de geur een frisse en vooral opwindende start krijgt. Het hart bevat een damask roos die de geur een bloemige, maar nog steeds verleidelijke aanzet geeft. Uiteindelijk worden de basisnoten cashmeran, hazelnoot, tonkaboon en vanille toegevoegd, waardoor de geur een warme, amberachtige en verrukkelijke afsluiting krijgt.

Dit parfum is een uitstekend geschenk voor elke vrouw. Het is zo’n geur die iedereen zal waarderen en waar iedereen van zal genieten. Het is geschikt voor elke gelegenheid en kan dagelijks worden gedragen. Wanneer je dit parfum draagt, is het het beste om het aan te brengen op de polsen, achter de oren, in de knieholtes en achter de nek. Dit zorgt ervoor dat de geur de hele dag blijft hangen.

Dior Poison Girl Unexpected Eau de Toilette is een heerlijke geur die verleidelijk, opwindend en verrukkelijk is. Deze geur is perfect voor de herfst- en wintermaanden en is een uitstekend cadeau voor elke vrouw. De geur moet op de juiste plekken worden aangebracht zodat deze de hele dag blijft hangen. Als je op zoek bent naar een parfum dat je een gevoel van luxe en comfort geeft, dan is Dior Poison Girl Unexpected Eau de Toilette een uitstekende keuze.