Dior Homme Original Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: f2912d734c5b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

Beschrijving

Met Dior Homme Original Eau de Toilette hebben heren een unieke geur die hen kan helpen om tijdens ieder seizoen stralend voor de dag te komen. Deze geur is aromatisch en bevat een combinatie van Toscaanse Iris, Kardemom uit Guatemala en Vetiver als de basis. Deze geur is perfect voor heren die houden van een frisse, maar toch mysterieuze geur die hen goed staat.

Dior Homme Original Eau de Toilette kan het beste worden aangebracht op de polsen, achter de oren en aan de binnenkant van de ellebogen. De geur is zo sterk dat het niet nodig is deze op verschillende plekken te verstuiven. Door de geur op deze plaatsen aan te brengen, kunt u er zeker van zijn dat de geur goed verspreid wordt en dat uw hele lichaam er van gaat stralen.

Het voordeel van Dior Homme Original Eau de Toilette is dat het een unieke geur is die geen andere heren hebben. Het is een geur die perfect past bij elk seizoen, vooral in de lente, herfst als winter. Hierdoor kan men met deze geur altijd stralend voor de dag komen. Het is bovendien een geur die makkelijk te verstuiven is en die lang houdt.

Door Dior Homme Original Eau de Toilette te gebruiken kunnen heren er zeker van zijn dat ze een unieke geur dragen die goed bij hen past. De geur is sterk genoeg om te verspreiden, maar toch subtiel genoeg om niet te overheersend te zijn. Het voordeel van deze geur is dat hij perfect past bij elk seizoen en dat hij lang houdt.