Costume National Supergloss Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: bfb8dbb4cb8f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

De Costume National Supergloss Eau de Parfum is een perfecte geur voor elke vrouw. Het heeft een oriëntaalse bloemige geur met topnoten van lelietje-van-dalen, oranjebloesem en rode fruit. Het hart van de geur bestaat uit benzoine, roos en schijnhulst (osmanthus) terwijl de basisnoten ceder, patchouli en vetiver zijn. Deze parfum is bijzonder geschikt voor de lente, herfst en winter. Het is een uitstekend geschenk voor elke vrouw.

De Costume National Supergloss Eau de Parfum is zeer geschikt om elke dag te dragen. Breng de parfum aan op de polsen, achter de oren, op de hals en op de binnenkant van de ellebogen. Deze geur zal je de hele dag verleiden. Je kunt er ook voor kiezen om de parfum alleen op speciale gelegenheden te dragen. Het kan dan gecombineerd worden met andere parfums en geuren om een unieke geur te creëren.

De Costume National Supergloss Eau de Parfum is een geur die perfect bij elke vrouw past. Het heeft een frisse en bloemige geur die iedereen zal verleiden. Deze parfum is zeer geschikt om elke dag of alleen op speciale gelegenheden te dragen. Het is een perfect geschenk voor elke vrouw en het wordt geleverd in een prachtig flesje. Verwen jezelf of een ander met deze uitzonderlijke geur en geniet van de heerlijke aroma’s die deze parfum met zich meebrengt.