Carolina Herrera CH Women Privee Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: e6ddf7adb576 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Carolina Herrera CH Women Privee Eau de Parfum is een leerachtige geur die perfect is voor dames in de herfst en winter. Met topnoten van schijnhulst (osmanthus) en hartnoten vanille, wordt deze geur afgerond met basisnoten van leer, muskus en patchouli. Deze dagelijkse geur is een uitstekend geschenk voor dames die van luxe en kwaliteit houden.

De Carolina Herrera CH Women Privee Eau de Parfum is perfect om aangedragen te worden op de polsen, binnenkant van de ellebogen en achter de oren. Dit zorgt ervoor dat je de heerlijke geur gedurende de hele dag kunt ruiken. De manier waarop de geur zich ontwikkelt, zorgt ervoor dat het een lange, intense geur is.

Het bijzondere aan de geur is dat het ook bestaat uit herkenbare noten. De topnoot, schijnhulst, is een zoete, bloemige geur met een licht fruitige ondertoon. De hartnoot vanille is een vol, zoete geur die de geur een gevoel van verwennerij geeft. De basisnoten van leer, muskus en patchouli geven de geur een intense diepte, waardoor de geur perfect is voor het winterseizoen.

Gepresenteerd in een elegante fles, is de Carolina Herrera CH Women Privee Eau de Parfum een luxueuze geur die zeker zal opvallen. De geur is perfect voor elke vrouw die van exclusieve, aantrekkelijke geuren houdt. Of je het nu gebruikt als cadeau of voor jezelf, de Carolina Herrera CH Women Privee Eau de Parfum is een geur die nooit uit de mode raakt.