Carolina Herrera CH Men Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 51607ecb873b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , , , , , , ,

Beschrijving

Carolina Herrera CH Men Eau de Toilette is een heerlijke geur voor heren. Het is geschikt voor alle seizoenen, waaronder lente, herfst en winter. De geur is oriëntaals kruidig en heeft een aantal heerlijke topnoten zoals bergamot, grapefruit en gras. Daarnaast bevat het hartnoot van houtachtige noten, jasmijn, nootmuskaat, saffraan en viooltje. De basisnoten bestaan uit amber, eikenmos, kasjmierhout, leer, sandelhout, suede, suiker, vanille en vetiver.

Carolina Herrera CH Men Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor mannen. Het is een luxe parfum dat een stijlvolle geur afgeeft. Het parfum is bestemd om op het lichaam aangebracht te worden, zoals achter de oren, in de hals en polsen. Het is aangeraden om het parfum niet direct op de kleding aan te brengen, omdat dit de stof kan verkleuren.

Als u op zoek bent naar een heerlijke geur voor mannen, dan is Carolina Herrera CH Men Eau de Toilette een uitstekende keuze. Het heeft een aantal stijlvolle en aantrekkelijke geurnoten die heel goed samenwerken om een heerlijke geur te creëren. Daarnaast is het een perfecte manier om de man in je leven te verrassen met een luxe geschenk.