Carolina Herrera 212 Vip Rose Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: caf38a1060a2 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Carolina Herrera 212 Vip Rose Eau de Parfum is de perfecte geur voor de moderne vrouw. Deze verfijnde geur heeft een bloemige en fruitige geur, gecombineerd met nootachtige tonen voor een unieke en verleidelijke geur. De topnoten bestaan uit champagne en fruitige noten, wat het een frisse, energieke geur geeft. De hartnoten bestaan uit perzikbloesem, die het een bloemige touch geeft. De basisnoten bestaan uit amber, houtnoten en witte muskus. Dit is een uitstekend geschenk voor de moderne vrouw van elk seizoen, of het nu lente of herfst is.

Carolina Herrera 212 Vip Rose Eau de Parfum is het perfecte cadeau voor een bijzondere dag. De verfijnde geur is zowel stijlvol als verleidelijk, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke speciale gelegenheid. De geur is ook ideaal om elke dag te dragen, om je verfijnde en verleidelijke kant te benadrukken.

Carolina Herrera 212 Vip Rose Eau de Parfum is perfect om aan te brengen op de polsen, achter de oren en ook achter de knieën. Het is een krachtige geur, dus wees voorzichtig met het aantal druppels dat je gebruikt. Een paar druppels zijn voldoende om de hele dag te genieten van de verfijnde geur.