Carolina Herrera 212 Sexy Men Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 49ef7f758b65 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Carolina Herrera 212 Sexy Men Eau de Toilette is een herenparfum dat perfect is voor de herfst- en wintermaanden. De geur is een oriëntaals fougere, wat betekent dat het een mix is van een oriëntaalse geur en een fougere geur. De topnoten zijn bergamot, groene noten en mandarijn, met bloemen, kardemom en peper in de hartnoten. De basisnoten zijn amber, guaiac hout, muskus, sandelhout en vanille. Dit parfum is een uitstekend geschenk voor heren, aangezien het een prachtige geur is die hen zeker zal aanspreken. De parfum kan op de bovenarmen, achter de oren en/of op de borst worden aangebracht, afhankelijk van waar je het het meest prettig vindt.

Carolina Herrera 212 Sexy Men Eau de Toilette is een perfecte geur voor de wintermaanden, waarbij de topnoten precies de juiste frisheid bieden, terwijl de hartnoten zorgen voor een heerlijke bloemige geur. De basisnoten verzorgen een warme, comfortabele geur die je gezelschap biedt in de koude maanden. De amber, guaiac hout, muskus, sandelhout en vanille creëren een rijke, sensuele geur die je in de wintermaanden zeker zal appreciëren.

Carolina Herrera 212 Sexy Men Eau de Toilette is een herenparfum dat een ideale combinatie biedt van frisse topnoten, bloemige hartnoten en warme basisnoten. Het parfum is perfect als een geschenk voor heren, omdat het een geur is die zeker zal aanspreken. De parfum kan op verschillende plekken worden aangebracht, zodat je zelf kunt bepalen waar je het het meest prettig vindt. Al met al is Carolina Herrera 212 Sexy Men Eau de Toilette een perfecte geur voor de herfst- en wintermaanden, waarmee je je helemaal kunt onderdompelen in de warme, sensuele geur.