Carner Barcelona Sweet William Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: ad9bb371d010 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Ben je op zoek naar een unisex geur die je hele jaar door kunt dragen? Dan is Carner Barcelona Sweet William Eau de Parfum de perfecte keuze voor jou. Deze prachtige geur heeft een bloemig aroma wat in de lente, zomer en herfst te dragen is.

De topnoten van Carner Barcelona Sweet William Eau de Parfum zijn Gember, Kaneel, Kardemom en Witte peper die zorgen voor een frisse en verkwikkende geur. Deze topnoten worden gecombineerd met de Fringed pink, Rozenwater, Tabaksplantbloesem en Ylang-Ylang wat een zachte en bloemige geur creëert. De basisnoten bestaan uit Ambrarome, Benzoëhars (Styrax Benzoin), Iris en Vanille Extract die de geur tot een mooi geheel maken.

Carner Barcelona Sweet William Eau de Parfum is een perfecte geur die je hele jaar door kunt dragen. Geniet van de frisse topnoten die gecombineerd worden met de bloemige hartnoten en de basisnoten die de geur een mooi geheel maken. Koop vandaag nog Carner Barcelona Sweet William Eau de Parfum en geniet van een geur die je hele jaar door kunt dragen.