Calvin Klein Euphoria Deep Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 9c6cce8bf90f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

Basisnoten

,

Beschrijving

Calvin Klein Euphoria Deep Eau de Toilette is een heerlijke geur voor dames. Deze geur is perfect voor de lente en maakt gebruik van Chypre bloemige noten. De topnoten bevatten peer en waterlelie, het hart is een zwarte roos, en de basisnoten zijn houtachtige noten en muskus. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen, of je kunt het zelf gebruiken om je dag op te fleuren.

Calvin Klein Euphoria Deep Eau de Toilette is heerlijk om te ruiken en kan op een aantal verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt het aanbrengen op je polsen, achter je oren, of op je hals. Het is ook een goed idee om een kleine hoeveelheid op je kleding te sprayen, waardoor je de geur de hele dag kunt ruiken. Het is een subtiele geur die niet te sterk is, wat betekent dat je het kunt dragen zonder dat het te overheersend wordt.

Met Calvin Klein Euphoria Deep Eau de Toilette kun je je eigen stijl creëren. Door het te combineren met andere parfums, kun je een unieke geur creëren die bij je persoonlijkheid past. Je kunt ook verschillende geuren combineren om een meer sprankelende geur te creëren. Of je kunt een geur kiezen die bij je kledingstijl past. Er zijn veel manieren waarop je een geur kunt creëren die perfect bij je past.