Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 41d517a9ed81 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum is een prachtige geur voor dames die speciaal is ontworpen voor de herfst en winter. Deze chypre-bloemige geur heeft warme, sensuele en aards noten die perfect passen bij de koelere temperaturen. De topnoten van Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum bestaan uit patchouli en witte perzik die een zoete en fruitige geur hebben. Hartnoten van orris wortel (iris germanica) en patchouli voegen een bloemige en aards aroma toe aan de geur. De basisnoten van patchouliblad uit Indonesië en witte muskus creëren een warme en sensuele kern die de geur afsluit.

De Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum is het beste aan te brengen op de polsen, de binnenkant van de ellebogen, achter de oren en de hals. Door deze plekken te gebruiken, zal de geur zich verspreiden tijdens de dag. Door de krachtige ingrediënten in de geur, hoef je maar een kleine hoeveelheid te gebruiken om de warme, sensuele aroma’s te voelen.

De voordelen van de Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum zijn dat het een luxe geur is die perfect geschikt is voor de herfst en winter. Het is een krachtige geur, dus je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig. De geur wordt geleverd in een mooie, luxe fles die er prachtig uitziet en de geur perfect verpakt. De ingrediënten in de geur zijn van hoge kwaliteit en de geur blijft de hele dag hangen.