Burberry Brit Men Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: b35fb582e725 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Burberry Brit Men Eau de Toilette is een heerlijke geur voor heren. Deze geur is ideaal voor de herfst en winter. Het parfum is typerend oriëntaals houtachtig met topnoten van bergamot, gember, groene mandarijn en kardemom. De hartnoten zijn ceder, kruidige geurnoten, nootmuskaat en wilde roos. De basisnoten bestaan uit ceder, gray musk, oriëntaalse houtnoten, patchouli en tonkaboon. Het is een uitstekend geschenk voor heren.

Het parfum moet op de juiste plaatsen worden aangebracht om een goed resultaat te behalen. Breng het parfum op de polsen aan. Spuit ook wat op de binnenkant van je ellebogen en op je hals. Hierdoor zal de geur verspreiden zodra je je armen beweegt. Als je het parfum ook op je kleding wilt aanbrengen, zorg dan dat je het op een schone stof doet. Het parfum zal beter verspreiden als je het op een vochtige stof aanbrengt.

Wees niet te overdreven bij het aanbrengen van Burberry Brit Men Eau de Toilette. Je wilt niet dat je parfum de hele kamer beheerst. Een paar spuitjes zijn genoeg om de geur te laten verspreiden. Als je parfum op de juiste plaatsen aanbrengt, zul je constateren dat de geur langer blijft hangen. Neem wat tijd om de geur te testen en bepaal of deze bij je past. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste geur hebt gekozen.