Boucheron Quatre Femme Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 0ce1cc5c6b6b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Boucheron Quatre Femme Eau de Parfum is een verfijnde geur die perfect is voor het voorjaar. De geur is fris, elegant en sensueel, en kan gedragen worden door vrouwen van alle leeftijden.

De levensduur van de geur is gemiddeld. De geur blijft de hele dag, zonder dat je sterk naar de parfum moet ruiken, maar het blijft subtiel aanwezig. Het is een bloemengeur met houtachtige en zoete ondertonen.

Het is een perfecte geur voor overdag, maar kan ook ‘s avonds gedragen worden. Boucheron Quatre Femme Eau de Parfum is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden, maar het is vooral populair bij jonge vrouwen.

Boucheron Quatre Femme Eau de Parfum heeft een aantal gelijkaardige geuren, zoals Lancôme La Nuit Tresor, Guerlain La Petite Robe Noire en Yves Saint Laurent Mon Paris.

In conclusie, Boucheron Quatre Femme Eau de Parfum is een geweldige geur voor het voorjaar. De geur is fris, elegant en sensueel, met aroma‘s van grapefruit, mandarijn, jasmijn, roos, cederhout, muskus en vanille. Het is een perfecte geur voor overdag ens avonds, en geschikt voor vrouwen van alle leeftijden.