Azzaro L’Eau Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 73d61ed2a6fd Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Azzaro L’Eau Eau de Toilette is een frisse geur voor mannen die heerlijk is in de lente en de zomer. Het is een aromatische fougere geur die is samengesteld uit verschillende ingrediënten. De topnoten bestaan uit Amalfi citroen, grapefruit en Yuzu. De hartnoten zijn geranium en lavendel, terwijl de basisnoten muskus, patchouli, sandelhout en vetiver zijn. Met deze ingrediënten creëert Azzaro L’Eau Eau de Toilette een frisse, stijlvolle geur.

Azzaro L’Eau Eau de Toilette is het beste aan te brengen op de polsen en de hals, omdat deze gebieden het meest blootstaan aan de lucht. U kunt het ook aanbrengen op andere plaatsen zoals achter de oren, achter de knieën en op de binnenkant van de ellebogen.

De voordelen van Azzaro L’Eau Eau de Toilette zijn dat het een frisse, stijlvolle geur biedt die perfect is voor de lente en de zomer. Het is een aromatische fougere geur die een vleugje citrus en kruiden geeft. Daarnaast is het een licht parfum dat niet te veel opvalt en ideaal is voor dagelijks gebruik. Het is ook een langdurig parfum dat de geur de hele dag behoudt. Dit parfum biedt een verfrissende, stijlvolle geur en blijft de hele dag hangen.

Azzaro L’Eau Eau de Toilette is een uitstekende keuze voor mannen die een frisse, stijlvolle geur zoeken die geschikt is voor de lente en de zomer. Het is een licht parfum dat niet te veel opvalt en perfect is voor dagelijks gebruik. Het is een langdurig parfum dat de geur de hele dag behoudt. Dit parfum biedt een verfrissende, stijlvolle geur en blijft de hele dag hangen.

Azzaro L’Eau Eau de Toilette is een uitstekende keuze voor mannen die op zoek zijn naar een frisse en stijlvolle geur. Het is een licht parfum dat niet te veel opvalt en perfect is voor dagelijks gebruik. Het is een langdurig parfum dat de geur de hele dag behoudt. Dit parfum biedt een verfrissende, stijlvolle geur en blijft de hele dag hangen.