Alyssa Ashley Musk Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 79cb8c7ec790 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Alyssa Ashley Musk Eau de Parfum is een unisex parfum dat perfect geschikt is voor elke gelegenheid. De geur is bloemig houtachtig muskus en het is het perfecte cadeau voor zowel mannen als vrouwen. De topnoten bestaan uit bergamot, terwijl de hartnoten geranium, jasmijn, roos en ylang-ylang zijn. De basisnoten zijn eikenmos, iris, muskus en tonkaboon. De geur is perfect voor de lente- en herfstseizoenen en is bedoeld om op de polsen, hals en borst aangebracht te worden.

De geur van Alyssa Ashley Musk Eau de Parfum is subtiel en sensueel tegelijk. Het is een klassieke geur die licht zoet is, maar toch fris en verfijnd. Het is het perfecte cadeau voor iemand die van muskusachtige geuren houdt. Met zijn lange duur is het ook een uitstekende keuze als je iemand een speciaal cadeau wilt geven. Met zijn delicate en zachte geur is het ook geschikt voor dagelijks gebruik.

Alyssa Ashley Musk Eau de Parfum is verpakt in een prachtig flesje met een luxe en elegante look. Het is verkrijgbaar in verschillende retail- en online winkels. De prijs is betaalbaar en het is een product van hoge kwaliteit. Als je op zoek bent naar een parfum dat lang blijft hangen, dan is Alyssa Ashley Musk Eau de Parfum de perfecte keuze. Het is ook verkrijgbaar in een reisformaat, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen in je tas.