Adolfo Dominguez Unica Coral Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 6a50efd2c710 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Adolfo Dominguez Unica Coral Eau de Toilette is een prachtig parfum dat speciaal is ontworpen voor dames. De geur heeft een orientaals bloemige aroma dat perfect geschikt is voor het lente- en herfstseizoen. De topnoten van deze geur zijn bergamot en zwarte bes, terwijl het hart van het parfum bestaat uit iris en viooltje. De basisnoten zijn patchouli en vanille. Deze geur geeft een verfijnde, bloemige aura die perfect is voor alledaags gebruik.

Als je op zoek bent naar een geschenk voor een dame, dan is Adolfo Dominguez Unica Coral Eau de Toilette een uitstekende keuze. De geur is elegant, subtiel en geschikt voor elke gelegenheid. Bovendien is het verpakt in een luxe fles die zeker zal worden gewaardeerd. De geur is gemakkelijk aan te brengen door direct op de polsen, het decolleté en achter de oren te spuiten.

Adolfo Dominguez Unica Coral Eau de Toilette is een licht, bloemig parfum dat de perfecte geur is voor de vrouw van vandaag. De geur is subtiel, maar sterk genoeg om de hele dag te blijven hangen. Kortom, als je op zoek bent naar een verfijnde geur voor een dame, dan is Adolfo Dominguez Unica Coral Eau de Toilette een uitstekende keuze.