Acqua Di Parma Rosa Nobile Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 37f7ee680ee4 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Acqua Di Parma Rosa Nobile Eau de Parfum is een damesparfum dat perfect past bij het lente seizoen. De geur is bloemig houtachtig muskus, met topnoten van bergamot, mandarijn en peper. Het hart van het parfum wordt gevormd door lelietje-van-dalen, pioenroos, roos en viooltje, terwijl de basisbestanddelen bestaan uit ambergris, ceder en muskus. Het parfum is een uitstekend geschenk voor vrouwen en kan aangebracht worden op de polsen, achter de oren en achter de knieën.

De geur is zacht, maar toch sterk. Het is een eenvoudige en subtiele geur die vrouwen van alle leeftijden aanspreekt. Het is een perfecte geur voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden. Het parfum heeft een mooie en verfijnde geur, die een rustgevende en ontspannende sfeer creëert. Het is een geweldige geur voor vrouwen die graag luxe producten gebruiken.

Acqua Di Parma Rosa Nobile Eau de Parfum is een perfecte manier om een vrouw te laten stralen. Het is een geur die in harmonie is met de natuur en die een gevoel van luxe en status uitstraalt. Het parfum is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, waaronder een klein flesje, een grote flacon en een flacon met spray. Er is een geschikte optie voor elke vrouw, wat het een perfect geschenk maakt voor elke gelegenheid.