Acqua Di Parma Colonia Intensa Eau de Cologne 50 ml

Artikelnummer: 7011a88675f1 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Ben je op zoek naar een parfum dat je het hele jaar door kan dragen, maar dat vooral geschikt is voor de lente en zomer? Kies dan voor Acqua Di Parma Colonia Intensa Eau de Cologne. Dit heerlijke parfum heeft een heerlijke houtachtige geur waardoor het de perfecte keuze is voor deze seizoenen.

De topnoten van Acqua Di Parma Colonia Intensa Eau de Cologne zijn Calabrische Bergamot, Gember, Kardemom en Siciliaanse citroen. Deze noten zorgen voor een frisse, zomerse geur met een opvallende twist.

De hartnoten van dit parfum zijn Artemisia dracunculus, Mirte, Neroli (Oranjebloesem). Deze noten zorgen ervoor dat de geur mooi in balans blijft en je een subtiel, maar toch sterk parfum hebt.

De basisnoten van Acqua Di Parma Colonia Intensa Eau de Cologne zijn Benzoine, Ceder, Leer, Muskus en Patchouli. Deze basisklanken zorgen ervoor dat het parfum de hele dag blijft hangen en je een langere geurbelevenis hebt.

Je kunt Acqua Di Parma Colonia Intensa Eau de Cologne op verschillende plaatsen aanbrengen, afhankelijk van je eigen persoonlijke stijl. Breng het bijvoorbeeld aan op je polsen of in je hals. Je kunt ook wat parfum aanbrengen achter je oren en op je borst.

Voordelen van Acqua Di Parma Colonia Intensa Eau de Cologne:

  • Heeft een frisse, zomerse geur
  • Houdt de hele dag
  • Geschikt voor meerdere seizoenen
  • Geschikt voor elke gelegenheid

Acqua Di Parma Colonia Intensa Eau de Cologne is een heerlijk, fris parfum dat je het hele jaar door kunt dragen. De top- en hartnoten zorgen voor een frisse, zomerse geur, terwijl de basisklanken ervoor zorgen dat de geur de hele dag blijft hangen. Of je nu naar het strand gaat of naar een formele gelegenheid, dit parfum is geschikt voor elke gelegenheid.