Acqua Di Parma Colonia Club Eau de Cologne 50 ml

Artikelnummer: a5c43277032b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Acqua Di Parma Colonia Club is een klassieke herengeur die perfect is voor dagelijks gebruik. Deze eau de cologne heeft een houtachtig aromatische geur die geschikt is voor de lente en de zomer. De topnoten van deze geur bestaan uit bergamot, citroen, mandarijn, munt, neroli (oranjebloesem) en petitgrain olie (stengels en blaadjes). Het hart bestaat uit galbanum (gomhars), geranium en lavendel. De basisnoten zijn ambergris, Haïtiaanse vetiver en muskus. Dit is een uitstekend geschenk voor heren.

Het aanbrengen van deze geur is gemakkelijk. Spuit de geur op je polsen en hals voor een subtiele, verfijnde geur die de hele dag blijft hangen. Je kunt ook wat op je kleding spuiten voor een subtiele, maar verleidelijke geur. Het is een veelzijdige geur die je kunt gebruiken voor verschillende gelegenheden, van een zakelijk diner tot een avondje uit.

Acqua Di Parma Colonia Club is een klassieke herengeur met een houtachtig aromatische geur. De topnoten van bergamot, citroen, mandarijn, munt, neroli (oranjebloesem) en petitgrain olie (stengels en blaadjes) worden gecombineerd met galbanum (gomhars), geranium en lavendel. De basisnoten van ambergris, Haïtiaanse vetiver en muskus maken de geur compleet. Het is een uitstekend cadeau voor heren en gemakkelijk aan te brengen op polsen, hals en kleding.