Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extrême 50 ml

Artikelnummer: 1dd9b0421ab7 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extrême is een heerlijke geur die perfect is voor de herfst en winter. De geur is van het type amber, met een top van citroen en roze peper. Het hart bestaat uit lavendel en olibanum (kerkwierook) en de basis is amber, tonkaboon en vanille. Deze parfum is een uitstekend geschenk voor mannen, die graag een heerlijke en stijlvolle geur willen. De parfum kan worden aangebracht op de binnenkant van de pols, achter de oren en de hals.

Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extrême is een verfijnde geur die perfect is voor mannen die graag een luxe geur willen. De geur is fris en stijlvol met een zachte touch. De geur is perfect om te dragen voor speciale gelegenheden, maar ook voor dagelijks gebruik. De geur is fris en subtiel, en heeft een warme en sensuele uitstraling. De geur is perfect om te dragen voor elke gelegenheid, of het nu overdag of ‘s avonds is.

Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extrême is een luxueuze geur die mannen helpt om hun persoonlijkheid en stijl te showen. De parfum is goed samengesteld en heeft een goed evenwicht tussen frisheid en sensualiteit. De geur is een perfecte keuze voor mannen die graag een luxe en stijlvolle geur willen hebben. De parfum is ook geschikt voor mannen die graag een krachtige en warme geur willen hebben. De parfum is perfect om te dragen als je wil dat je persoonlijkheid en stijl worden gewaardeerd.