Paco Rabanne Invictus Platinum Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 5345c71a90a5 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Met Paco Rabanne Invictus Platinum Eau de Parfum, kies je voor een intens herenparfum dat je in de lente, zomer en herfst kunt dragen. De geur is houtachtig aromatisch en biedt een complexe mix van topnoten zoals Absint en Grapefruit, hartnoten zoals Lavendel en Munt en basisnoten zoals Cipres en Patchouli. De geur is subtiel, maar toch krachtig genoeg om je een luxueuze uitstraling te geven.

Je kunt Paco Rabanne Invictus Platinum Eau de Parfum op de traditionele punten aanbrengen, zoals je polsen, achter je oren en op je hals. Je kunt echter ook nog andere plekken zoals je borst kiezen, waardoor de geur nog langer blijft hangen.

Met Paco Rabanne Invictus Platinum Eau de Parfum krijg je veel complimentjes. De geur is stijlvol, maar toch ook zeer toegankelijk, waardoor je zowel in een formele als informele setting goed voor de dag komt.

Bovendien kun je Paco Rabanne Invictus Platinum Eau de Parfum bij ons vinden voor een betaalbare prijs. Je bent hier verzekerd van de beste kwaliteit en de meest scherpe prijs.

Voordelen:

  • Je krijgt veel complimentjes met Paco Rabanne Invictus Platinum Eau de Parfum
  • Je vindt hier de goedkoopste prijs voor Paco Rabanne Invictus Platinum Eau de Parfum