Paco Rabanne Fame Eau de Parfum Refillable 50 ml

Artikelnummer: 8f05aadebe77 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Paco Rabanne Fame Eau de Parfum is een bloemige, houtachtige muskusgeur voor dames. De topnoten zijn bergamot en mango, de hartnoten zijn jasmijn en olibanum (kerkwierook) en de basisnoten zijn sandelhout en vanille. De geur is perfect voor alle seizoenen, waardoor het een uitstekend geschenk is voor vrouwen. Het is aan te raden om het parfum op de polsen en achter de oren aan te brengen, zodat de geur zich kan verspreiden.

Paco Rabanne Fame Eau de Parfum biedt een uitgebreid scala aan geureigenschappen. De bergamot geeft een frisse, bloemige aroma, terwijl de mango de geur een zacht zoete toon geeft. De jasmijn en olibanum in de hartnoten geven de geur een warme, zoete kruidige geur. Ten slotte geven de sandelhout en vanille in de basisnoten de geur een diepe, sensuele geur.

Paco Rabanne Fame Eau de Parfum is een verleidelijke, sensuele geur die perfect is voor een avondje uit. De geur is sterk en aanhoudend, waardoor het ideaal is voor speciale gelegenheden. De krachtige, zoete geur is een geweldig geschenk voor speciale momenten, waarbij je een verleidelijke blik wilt uitstralen. Met Paco Rabanne Fame Eau de Parfum kun je er zeker van zijn dat je indruk maakt, waar je ook bent.