Paco Rabanne Black XS For Her 2018 Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 4c441f360581 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Paco Rabanne Black XS For Her 2018 Eau de Parfum is een houtachtige Amber geur voor dames, die perfect geschikt is voor de herfst en winter. De topnoten van deze geur zijn cranberry, roze peper en tamarinde. Het hart van deze geur bestaat uit cacao, roos en zwart viooltje. De basisnoten zijn massoia hout, sandelhout en zwarte vanilleboon. Dit parfum is een uitstekend geschenk voor dames, omdat het een krachtige en verleidelijke geur heeft. Het is ook een goed idee om het op speciale gelegenheden aan te brengen, zoals op een date of een gala.

Het is belangrijk dat je Paco Rabanne Black XS For Her 2018 Eau de Parfum op de juiste plaatsen aanbrengt. De beste plaatsen om het parfum op te brengen zijn de polsen en de hals. Het is ook een goed idee om het parfum op de binnenkant van je ellebogen en achter je oren aan te brengen. Als je het parfum op deze plaatsen aanbrengt, blijft het langer aanwezig. Het is ook aan te raden om het parfum op een afstand van ongeveer 20 cm aan te brengen, omdat het anders te sterk kan worden.

Paco Rabanne Black XS For Her 2018 Eau de Parfum is de perfecte geur voor dames die op zoek zijn naar een krachtige en verleidelijke geur. De topnoten, hartnoten en basisnoten van deze geur maken het tot een unieke en aantrekkelijke geur. Als je het parfum op de juiste plaatsen aanbrengt, zal het langer aanwezig blijven. Het is een uitstekend geschenk voor dames, omdat het een krachtige en verleidelijke geur heeft.