Over Ons

RoarWithPassion.com is een onafhankelijk project met de bedoeling om bezoekers te informeren over alles wat met beauty, lifestyle en verzoring te maken heeft. Hiervoor maken we gebruik van handige lijstjes, aangevuld met meer specifieke product reviews.

Aangezien we onszelf als onafhankelijk zien, zullen we nooit afwijken van onze eigen mening. Daarom zijn leveranciers die eisen dat we bepaalde teksten, woorden of zelfs meningen gebruiken, hier niet welkom. Onze missie is om bezoekers te informeren, maar ook om er zelf van te kunnen genieten. We hebben onze eigen stijl en beseffen dat dit soms zal botsen, maar veranderen doen we niet.

Onderstaand geven we jullie graag wat meer uitleg over onze expertise, de werking van de website en het gebruik van affiliate links.

Wie zijn de auteurs?

Momenteel telt RoarWithPassion.com twee auteurs die voltijds bezig zijn met het schrijven over hun favoriete onderwerpen. Als je gelooft dat je een onderdeel van dit team kan worden, mag je ons steeds vrijblijvend contacteren.


Bruno

Ik ben naast liefhebber van de betere geuren vooral gekend als wereldreiziger en tevens travelblogger. Het leven is zo één grote ontdekkingsreis geworden, zowel olfactorisch als mentaal; en dat deel ik graag met jullie!

Naaste besteparfums.com kan je mijn werk ook terugvinden op het nieuwe mannenblog dudespot.nl. Daar schrijf ik over alle andere thema’s die me boeien!

 • Geboren te Diest
 • 37 jaar jong
 • Getrouwd (sinds 2016)
 • Motorrijder
 • Romanticus

Nele

Ik ben een gedreven beautyblogger met een diepe passie voor parfums en beautyproducten. Mijn journalistieke achtergrond stelt me in staat mijn kennis en ervaring te delen met mijn lezers. Mijn doel is om nuttige informatie, advies en eerlijke beoordelingen te bieden over de producten die ik uitprobeer. Ik deel ook graag tips voor huidverzorging, make-uptutorials en stijlinspiratie. Buiten het schrijven over beauty, geniet ik van koffie, ontdek ik nieuwe geuren in parfumeriewinkels en reis ik de wereld over voor inspiratie. Ik hoop dat je mijn artikelen waardeert en waardevolle schoonheidstips vindt.

 • Geboren te Aalst
 • 27 jaar jong
 • Vrijgezel
 • Sportief
 • Empathisch

Wil je de redactie contacteren?

Stuur een mailtje naar info@roarwithpassion.com

Wat is onze content en wat niet?

Alle teksten en de niet-zo-prachtig uitziende foto’s van parfums zijn eigendom van roarwithpassion.com.

We maken gebruik van productafbeeldingen zoals die gevonden worden bij onze affiliate leverancier, bol.com. Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk het bezit van de fabrikanten en hun retailers. Indien bepaalde afbeeldingen hier niet mogen vertoond worden, kan er contact opgenomen worden.

Zijn jullie linkjes veilig?

Ja, we maken bijna geen gebruik van automatische tekstschrijvers of aanvullingen. Alles is handmatig (soms tot tranen toe) gecontroleerd. Wat wel kan gebeuren, is dat hierdoor bepaalde producten niet meer leverbaar zullen zijn of de prijzen ietwat afwijken. Dat is een jammer gevolg van het niet automatiseren, maar het garandeert jullie veiligheid en dat vonden we nog belangrijker.

We hebben deze soorten links in onze berichten:

 • Links naar gerelateerde berichten (zowel in de tekst als die gele balkjes “ook interessant) – Je blijft op onze website
 • Links naar informatieve websites zoals WikiPedia, Fragrantica, producenten, … – Deze openen in een nieuw tabblad, dus kan altijd terug naar ons artikel
 • Links naar producten (bol.com of andere webwinkels) – Deze openen ook in een nieuw tabblad
 • Automatische reclame door Google AdSense – openen in hetzelfde venster, je verlaat dus onze website

Wat zijn die affiliate links nu precies?

Hierbij plaatsen we een link naar een webwinkel (vb. bol.com, ICI PARIS XL, …) naar het besproken product. Wanneer jij op die link klikt en vervolgens een product aanschaft, krijgen wij een kleine commissie op die aankoop. Belangrijk: Dit brengt geen extra kosten mee voor jou, wij krijgen in feite een stukje van de winst in ruil voor het aanbrengen van een klant.