Nishane Nanshe Extrait de Parfum 50 ml

Artikelnummer: c891cafc7054 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Nishane Nanshe Extrait de Parfum is een prachtige unisex geur die geschikt is voor elk seizoen. De geur is Oriëntaals bloemig en bevat topnoten zoals bergamot, kardemom, wortelzaad en Yuzu (Japanse citroen). De hartnoten bestaan uit Arabische jasmijn (Sambac), bloemige noten, roos, waterfruit en ylang-ylang. De basisnoten bestaan uit muskus, orris, patchouli, poederachtige noten en sandelhout.

De geur kun je op verschillende plekken aanbrengen, waaronder je nek, polsen en decolleté. Breng een kleine hoeveelheid aan en je zult versteld staan van de intense geur die het hele dag zal blijven hangen.

De voordelen van Nishane Nanshe Extrait de Parfum zijn talrijk. Het is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een geur die lange tijd blijft hangen. Het is ook een geweldige keuze als je een geur zoekt die je in elk seizoen kunt dragen. Het bevat ook een mix van verschillende geurnoten, waardoor het een meer volwaardige geur is. Bovendien is het een unisex geur, waardoor het geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

Al met al is Nishane Nanshe Extrait de Parfum een geweldige geur die een lange tijd blijft hangen en die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Het is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een geur die je in elk seizoen kunt dragen. De voordelen van Nishane Nanshe Extrait de Parfum zijn onder andere dat het een lange tijd blijft hangen, dat het geschikt is voor alle seizoenen en dat het een unisex geur is.