Nishane Hacivat Extrait de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 18386ea5f6de Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Bent u op zoek naar een luxe en sensuele unisexgeur? Kies dan voor de Nishane Hacivat Extrait de Parfum. Deze chypregeur is perfect voor elk seizoen, van lente tot herfst. De topnoten van ananas, bergamot en grapefruit geven de parfum een frisse, fruitige geur. De hartnoten van ceder, jasmijn en patchouli geven de parfum een volle, bloemige geur. De basisnoten van eikenmos en houtnoten geven de parfum een warme, aards karakter.

De Nishane Hacivat Extrait de Parfum biedt veel voordelen. Ten eerste krijg je veel complimentjes als je deze geur gebruikt. De parfum laat een aangename, zachte geur achter en zorgt ervoor dat je er fris en verzorgd uitziet. Daarnaast vind je bij ons de goedkoopste prijs.

Waar breng je de parfum aan? Breng de parfum aan op de polsen, de achterkant van de oren en de hals. Ook kun je de parfum aanbrengen op elke plek waar je kleding de geur opneemt.

Kortom, Nishane Hacivat Extrait de Parfum is een luxe, unisexgeur die aangenaam en sensueel is. Je krijgt veel complimentjes en bij ons vind je de goedkoopste prijs. Breng de parfum aan op de polsen, de achterkant van de oren en de hals en geniet van de aangename geur die de parfum achterlaat.