Nishane Fan Your Flames Extrait de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 9a378355178f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Heb je er genoeg van om jezelf te verbergen en ben je klaar om je vuur te laten branden? Kies dan voor de Nishane Fan Your Flames Extrait de Parfum, een unisex parfum uit de Oriëntaals houtachtige geurfamilie, geschikt voor de herfst en winter. Deze parfum is een mix van kokosnoot, rum, tabak, tonkaboon en Chinese ceder en eikenmos.

Het bovenste waar je mee begint is de kokosnoot met een vleugje rum. Dit is de combinatie die je verleidt en je een sensatie van pure luxe geeft. Daarna wordt je overspoeld door een zachte tabak met tonkaboon. Deze combinatie bevat de warmte van de avond. En als laatste komt de Chinese ceder en eikenmos. Dit is een stevige basis die je laat genieten van de geur tot het laatste moment.

De nachtelijke exotische geur is perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een avondje uit gaat of naar het kantoor gaat, de geur is zo opvallend dat je er zeker mee uit de achtergrond naar voren komt.

De Nishane Fan Your Flames Extrait de Parfum versterkt de stijl van elke persoon die deze draagt. Het is een parfum dat je een sensatie van luxe en zelfvertrouwen geeft.

Breng de parfum aan op je polsen, binnenkant van je ellebogen, achter je oren en achter je knieën. Deze plaatsen helpen je geur langer aanwezig te houden.

Vind de goedkoopste prijs op Besteparfums.com en laat jezelf branden met de Nishane Fan Your Flames Extrait de Parfum!