Nina Ricci Les Gourmandises de Luna Eau de Toilette 50 ml

deloox.nl (€38,89)
bol.com (€43,19)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:29 pm
Artikelnummer: 1c98591019d7 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Nina Ricci Les Gourmandises de Luna Eau de Toilette is een prachtig parfum voor iedereen die van licht zoete geuren houdt. Het is een perfecte geur voor de lente- en herfstseizoenen en heeft een amber-vanille type geur. De topnoten van dit parfum bestaan uit grapefruit en peer, gevolgd door middelnoten van kokosroom en pioenroos. De basisnoten bestaan uit karamel en sandelhout. Dit maakt het parfum zoet, romig en warm tegelijkertijd.

Nina Ricci Les Gourmandises de Luna Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor vrouwen. De geur is subtiel, maar zal zeker opvallen en een positieve indruk achterlaten. Wanneer je het parfum op de juiste plekken aanbrengt, zal de geur de hele dag blijven hangen. Breng het aan op de binnenkant van de polsen en de hals, achter de oren en op de kleding.

De verpakking van Les Gourmandises de Luna is ook erg fraai. Het is een smalle, glazen fles met een prachtige, gouden dop. De fles is versierd met een vergulde luna-maan, wat een mooi contrast vormt met de witte verpakking. Het is dus ook een uitstekend cadeau om weg te geven.

Al met al is Nina Ricci Les Gourmandises de Luna Eau de Toilette een heerlijke geur die perfect is voor de lente en herfst. Het is een subtiele geur die de hele dag blijft hangen. Het is ook een prachtig cadeau voor vrouwen, met een elegante verpakking die zeker opvalt.