Narciso Rodriguez For Her Musk Noir Rose Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: cdda809dad6b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

,

Basisnoten

Beschrijving

Narciso Rodriguez For Her Musk Noir Rose Eau de Parfum is een perfecte geschenk voor vrouwen. Deze sensuele geur wordt gekenmerkt door een combinatie van bloemige en houtachtige muskusnoten. De topnoten van de parfum bestaan uit pruim, terwijl de hartnoten bestaan uit heliotroop (vanillebloem) en muskus. De basisnoten omvatten suede. De geur is het perfecte accessoire om iedere outfit te verfraaien.

Het aanbrengen van de parfum is eenvoudig. Breng de parfum aan op de polsen en druk zachtjes samen. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid aan op de binnenkant van je elleboog en druk zachtjes samen. Rond het decolleté kun je ook een klein beetje parfum aanbrengen. Wees voorzichtig met het aanbrengen van de parfum, omdat het een krachtige geur is.

Narciso Rodriguez For Her Musk Noir Rose Eau de Parfum is een opvallende geur die het perfecte geschenk is voor vrouwen. De geur is een combinatie van bloemige en houtachtige muskusnoten, die een sensuele, maar subtiele geur creëren. De geur is perfect voor het dragen tijdens de lente, herfst en winter, omdat het een warm karakter heeft. Bovendien is het aanbrengen van de parfum eenvoudig. Breng de parfum dus aan en geniet van deze luxueuze geur!