Moschino Fresh Couture Eau de Toilette 50 ml

deloox.nl (€35,89)
bol.com (€39,95)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:08 pm
Artikelnummer: 5bc8e2497e2f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Moschino Fresh Couture Eau de Toilette is een parfum voor dames die in de lente en de zomer gedragen kan worden. De geur is bloemig-fruitig, met topnoten van bergamot, mandarijn en ylang-ylang. Hartnoten van framboos, pioenroos en schijnhulst (Osmanthus) en basisnoten van ambroxan, houtachtige noten en patchouli maken de geur tot een ware luxe ervaring. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen die van geuren houden en waarvoor je graag iets extra’s wil doen.

Het parfum is makkelijk aan te brengen op de polsen en achter de oren. De geur blijft de hele dag hangen en is subtiel, maar toch krachtig genoeg om je goed te laten ruiken. Je kan ook een kleine hoeveelheid aanbrengen op je kleding of op je tas, om de geur langdurig te laten hangen. Door de mix van bloemige en fruitige geuren is het parfum ook perfect geschikt om te dragen tijdens een speciale gelegenheid.

Moschino Fresh Couture Eau de Toilette is een betoverende geur die elke vrouw kan dragen. Het is een perfecte combinatie van verschillende fruitige en bloemige geuren, die samenkomen in een heerlijke, frisse parfum. Dit parfum is een aanwinst voor iedereen die verschillende geuren wil combineren en een echt statement wil maken. Of je het nu gebruikt voor een speciale gelegenheid of als dagelijkse geur, je zal nooit teleurgesteld worden door de prettige en frisse geur van Moschino Fresh Couture Eau de Toilette.