Moschino Cheap & Chic I Love Love Eau de Toilette 50 ml

deloox.nl (€30,49)
bol.com (€30,49)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:22 pm
Artikelnummer: 0ce0f67f57fb Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Moschino Cheap & Chic I Love Love Eau de Toilette is een bloemige, houtachtige muskusgeur voor dames en een perfect cadeau voor elke gelegenheid. De geur is het resultaat van de combinatie van verschillende aroma’s. De topnoten bestaan uit citroen, grapefruit, rode bes en sinaasappel. De hartnoten bestaan uit grote lisdodde, kaneel, lelietje-van-dalen, suikerriet en thee roos. De basisnoten bestaan uit ceder, muskus en thanaka-hout.

Het is een zomerse geur die heerlijk zoet en bloemig is. De geur is krachtig, maar toch subtiel en heeft een frisse, fruitige geur die een aangename verfrissing biedt. Deze geur is perfect voor elke gelegenheid en is een uitstekend cadeau voor dames.

Het aanbrengen van parfum is een kunst en het is belangrijk dat je op de juiste plekken parfum aanbrengt. Begin bij de polsen, de basis van de hals en de binnenkant van de ellebogen. Deze plekken zijn warm en helpen de geur verspreiden. Breng vervolgens een beetje parfum aan achter je oren, aan de zijkanten van je nek en op je decolleté.

Moschino Cheap & Chic I Love Love Eau de Toilette biedt een onweerstaanbare geur die een onuitwisbare indruk achterlaat. Deze geur is perfect voor elke gelegenheid en is een uitstekend cadeau voor dames. De topnoten, hartnoten en basisnoten geven de geur een frisse, fruitige geur, die je de hele dag door verfrist. Breng de parfum op de juiste plekken aan om de geur optimaal te laten verspreiden en laat een onuitwisbare indruk achter.