Montblanc Legend Red Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 3b405d22a1e4 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Montblanc Legend Red Eau de Parfum is een heerlijk parfum dat perfect is voor de lente en de zomer. Het heeft een citrus aromatische geur met bloed sinaasappel, grapefruit en kardemom in de topnoten. De hartnoten bestaan uit ceder, jeneverbes en scharlei, en de basisnoten zijn atlasceder, mahoniehout en tonkaboon. Het is een perfect geschenk voor heren die een vleugje van deze verleidelijke geur willen ervaren. Het parfum kan worden aangebracht op de polsen, achter de oren, op de hals en op elk ander gewenst gebied.

Montblanc Legend Red Eau de Parfum heeft een intimiderende, sensuele geur die je liefdesleven op een heel ander niveau kan brengen. De verleidelijke topnoten van bloed sinaasappel, grapefruit en kardemom leiden naar hartnoten van ceder, jeneverbes en scharlei. De basisnoten zijn atlasceder, mahoniehout en tonkaboon, waardoor een romantische geur ontstaat. Deze geur is perfect voor elke gelegenheid, of je nu naar een feest gaat of gewoon thuis bent.

Montblanc Legend Red Eau de Parfum is een verfijnde geur die je liefdesleven kan verbeteren. Het heeft een aantrekkelijke geur die perfect is voor elke gelegenheid. Het is een perfect geschenk voor heren die een vleugje van deze verleidelijke geur willen ervaren. Het parfum is eenvoudig aan te brengen op de polsen, achter de oren, op de hals en op elk ander gewenst gebied. Montblanc Legend Red Eau de Parfum is perfect voor wie op zoek is naar een verfijnde geur die je liefdesleven kan verbeteren.